mediu

Despre Mediu


"Mediul incojurator" este un element esential al existentei umane si reprezinta rezultatul interferentelor dintre mediul natural format din aer, oceane, mari, lacuri, ape curgatoare, sol, subsol si formele de viata pe care aceste ecosisteme le creeaza si le sustin cu elemente create prin activitatea omului care interactioneaza si influenteaza negativ conditiile existentiale si posibilitatile de dezvoltare ale societatii Ón viitor.

Poluarea"mediului inconjuartor" reprezinta modificarea mediului natural prin auto-poluare si ca urmare a activitatii omului prin elemente artificiale care provoaca efecte nocive asupra sanatatii, creeaza disconfort sau Ómpiedica folosirea unor componente ale mediului esentiale vietii si este un fenomen transfrontalier care se cere reglementat la nivel interstatal.

Protectia "mediului inconjurator" Ónseamna asigurarea unei calitati corespunzatoare a mediului prin diminuarea efectelor negative ale activitatii umane. si este o problema de interes major si certa actualitate pentru evolutia sociala ca necesitate a supravietuirii si progresului.

Comunitatea Europeana adera la programul de protectie a mediului prin numeroase legi europene care se aplica mediului si sunt valide Ón toate statele membre ale Uniunii Europene direct prin Regulamente care trebuiesc aplicate si indirect prin Directive ce trebuie transformate Ón legi nationale.

Romania adera la politica de mediu a Comunitatii Europene prin aplicarea regulamentelor, transformarea Directivelor Ón legi nationale, urmsrirea respectarii legisaltiei nationale.


  1. Doriti sa protejati "mediul inconjurator" si in acelasi timp sa va conformati legislatiei in vigoare?

  2. Daca raspunsul este DA va rugam sa va adresati cu incredere societatii noastre. Va asiguram ca veti fi multumiti de colaborare.
logo logo